Γκιόστρα της Ζακύνθου - Giostra Di Zante

Giostra Di Zante - Γκιόστρα της Ζακύνθου
Αρχική Ιστορία Λογοτεχνία Φωτογραφίες Έντυπα Νέα - Ανακοινώσεις Επικοινωνία

Η ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ “GIOSTRA DI ZANTE” ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΓΚΙΟΣΤΡΑ ΤΗΣ SULMONA

Η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία “Giostra Di Zante”, για τέταρτη φορά, εκπροσωπεί και φέτος την χώρα μας στην «Ευρωπαϊκή Γκιόστρα», η οποία διεξάγεται κάθε χρόνο, την πρώτη Κυριακή του Αυγούστου, στην όμορφη ιταλική πόλη Sulmona.
Για τον σκοπό αυτό την Τετάρτη 3 Αυγούστου αναχωρεί 15μελής αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον πρόεδρο της Εταιρείας, Διονύση Φλεμοτόμο, τον Αντιπρόεδρο Σπύρο Ζούγρα και το μέλος του Δ. Σ. Νίκο Αρβανιτάκη, η οποία θα λάβει μέρος στις τριήμερες εκδηλώσεις και στο αγώνισμα και θα παρουσιάσει χορούς εποχής του νησιού μας στους χιλιάδες θεατές αυτής της διεθνούς εκδήλωσης.
Παράλληλα στο Δημαρχείο της πόλης θα γίνει τελετή εν όψει της αδελφοποίησης των δύο Δήμων (Ζακύνθου και Sulmona), στην οποία το νησί μας θα εκπροσωπήσουν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Αρμένης και ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Κολύρης. Η αδελφοποίηση αυτή ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια, όταν η Γκιόστρα της Ζακύνθου πρωτοπήγε επίσημα στην Sulmona και έτσι άρχισαν οι φιλικές σχέσεις των δύο πόλεων, τις οποίες ενώνει η κοινή παράδοση της Γκιόστρας.
Στην φετινή εκδήλωση εκτός της Ζακύνθου, που εκπροσωπεί την Ελλάδα, θα λάβουν μέρος η Γερμανία, η Σλοβενία, η Μάλτα, η Ισπανία, το Βέλγιο, το Σαν Μαρίνο και η Ρουμανία.

 

Καταχωρήθηκε στις 27/07/2011
Πηγή: Giostra Di Zante
arrow Επιστροφή στη λίστα με τα Νέα
Αρχική Ιστορία Λογοτεχνία Φωτογραφίες Έντυπα Νέα - Ανακοινώσεις Επικοινωνία
© GiostraDiZante.gr - Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα Δημιουργία & Φιλοξενία από το ZanteWeb.gr zanteweb
English Language - Giostra Di Zante Greek Language - Giostra Di Zante